“Exploring dog Tour” bij Exellos

Zintuigentuin, snuffeltuin, belevingstuin, hondentuin….

In een volledig omheind, afgezet terrein hebben wij een heerlijke hondenspeurtocht, zintuigenterrein gecreëerd waar jouw trouwe vriend echt even hond kan zijn. Het is een plek waar een hond in vrijheid, ongedwongen, in zijn eigen tempo veilig zijn neus en andere zintuigen kan gebruiken.

Laat je hond vrij rond lopen zodat hij kan genieten van deze ervaring.
Wandel mee en geniet net zo als jouw hond. Houd zelf afstand en grijp alleen in indien nodig. Of ga lekker ergens zitten en ontspan want jouw hond mag alles ongedwongen in eigen tempo ontdekken.

Wat gebeurt er in onze snuffeltuin
Kijken, aanraken, ruiken en luisteren!
Er liggen verschillende ondergronden in de tuin zoals schelpjes en hout, er staan verschillende klimtoestellen, er zijn attributen buiten en binnen die je hond kan zien en uit kan uit proberen en nog veel meer.

Een snuffeltuin is niet hetzelfde als een hondenspeeltuin. In de snuffeltuin is het de bedoeling dat de hond op zijn eigen tempo vrij rond loopt, op zijn gemakje rondsnuffelt en zijn zintuigen gebruikt. Een snuffeltuin is geschikt voor iedere hond, teef of reu, jong of oud. Ook wanneer jouw hond niet zo goed los kan lopen of snel overprikkeld is. Er worden regelmatig nieuwe onderdelen toegevoegd die met het seizoen te maken hebben.

Ruiken reduceert het stressniveau van een hond omdat hij doet waar hij goed in is en niet omdat iets moet!

Reservering op afspraak
De reservering is pas definitief na betaling.
Geen annulering of terugbetaling mogelijk.
Houd zelf de tijd goed in de gaten, kom op tijd en vertrek ook op tijd!
Eerste keer, inclusief uitleg over de snuffeltuin, € 25,- per half uur.
Volgende keren €17,50 per half uur.
Regels en toegangsprijs kunnen worden aangepast.